+381 11 3755594 vatrex@vatrex.rs

Rosenbauer je vodeći svetski proizvođač sistema za gašenje požara i zaštite od katastrofa. Više od 150 godina ime je predstavljalo značajne inovacije i revolucionarnu tehnologiju u proizvodnji vatrogasnih vozila i sistema za gašenje u skladu sa evropskim i američkim standardima.

Rosenbauer nudi vatrogascima čitav niz gradskih vozila za gašenje požara, vazdušnih merdevina, hidrauličnih platformi, aerodromskih vozila, industrijskih vozila, specijalnih vozila, sistema za gašenje požara, vatrogasne opreme, stacionarnih sistema za gašenje i rešenja za upravljanje vozilima i upravljanje operacijama u oblasti telematike.

Rosenbauer pruža održavanje, korisničku uslugu i obnovu putem svoje servisne mreže u preko 100 zemalja.Grupa Rosenbauer jedan je od tri najveća svetska proizvođača vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme sa sedištem u Leondingu, Austrija.Rosenbauer snabdeva vatrogasni sektor u preko 100 zemalja širokim spektrom prilagođenih vatrogasno-spasilačkih uređaja i usluga. Proizvodi svoju široku seriju vatrogasnih vozila i antena na tri kontinenta, kako prema evropskim, tako i prema američkim standardima.

NAJPRODAVANIJI PROIZVODI

FIRE FIT 2 odelo

FIRE MAX 3 odelo

AUSTRIA NEW Vatrogasne čizme

TORNADO NEW Vatrogasne čizme

TORNADO NEW Vatrogasne čizme

KATALOG PROIZVODA

Kontakt

+381 11 3755594

vatrex@vatrex.rs

Kontakt Servis

+381 65 3936863

service@vatrex.rs

Adresa

Joza Laurenčića 6a, Beograd

POŠALJITE UPIT

PRATITE NAS

зума казино предоставляет возможность играть с живыми дилерами.