+381 11 3755594 vatrex@vatrex.rs

Fabrika aparata za gašenje požara PASTOR (TVA) d.d., najveći je proizvođač aparata za gašenje požara u jugoistočnoj Evropi. Proizvodno odeljenje kompanije održava kontinuitet inovacija i tehničkog usavršavanja proizvoda više od osamdeset godina.

Neprestano prateći nove trendove na polju zaštite od požara, Pastor TVA danas proizvodi uređaje napunjene prahom, CO2, ali i danas sve popularnije uređaje punjene ekološki prihvatljivijim sredstvima za gašenje na bazi vode (voda / pena).

Čitav asortiman aparata za gašenje požara kreće se od 1 do 100 kg, a prema načinu izvršenja, Pastor aparati za gašenje mogu biti pod stalnim pritiskom ili sa bocom.

Prenosni vatrogasni aparat pod stalnim pritiskom sa punjenjem od 1 i 2 kg suvog praha ABC. Aparati su standardno opremljeni sa nosačem koji omogućava jednostavnu i brzu montažu.

Višestruka funkcionalnost, izuzetna upotrebljivost, male dimenzije i ergonomski dizajn čine ove aparate idealnim prijateljem u svakom automobilu. Mogu se uspešno koristiti za gašenje svih klasa požara osim zapaljenih metala i njihovih fragmenata.

KATALOG PROIZVODA

Kontakt

+381 11 3755594

vatrex@vatrex.rs

Kontakt Servis

+381 65 3936863

service@vatrex.rs

Adresa

Joza Laurenčića 6a, Beograd

POŠALJITE UPIT

PRATITE NAS

зума казино предоставляет возможность играть с живыми дилерами.