+381 11 3755594 vatrex@vatrex.rs

O nama

Firma Vatreks Rescue doo, bavi se prodajom i servisiranjem najsavremenije vatrogasne opreme i vozila trenutno dostupnih u svetu.

Mlada kompanija na domaćem tržištu, izrasla iz 30 godina iskusne firme za proizvodnju vatrogasnih vozila u Srbiji, specifična po tome što se na čelu kompanije nalazi osnivač i vlasnik, mlada dama, žena zmaj, Aleksandra Bogunović po zanimanju diplomirani mašinski inženjer.

Vatreks Rescue je ekskluzivni distributer poznatih svetskih brendova i proizvođača vatrogasne opreme i vozila Rosenbauer, Austrija i alata Holmatro Holandija, na tržištu Republike Srbije.

Pored navedenih brendova Vatreks Rescue zastupa i brendove Hytrans Fire Systems -Holandija i Pastor, Hrvatska.

Vatreks Rescue nudi trenutno najbolja i najsavremenija raspoloživa i dostupna inženjerska rešenja iz oblasti protiv požarne zaštite.
U tekućoj 2019.g. kompanija Vatreks Rescue doo otvorila je u Beogradu jedinstveni Show Room u Republici Srbiji i šire u regionu u kom se može videti bogata ponuda vatrogasne opreme i alata navedenih svetskih brendova.
U danima otvorenih vrata koji su održani u periodu od 22.10. do 24.10.2019.g. svojim klijentima omogućila je da na jednom mestu vide bogatu ponudu vatrogasne opreme i alata i da se kroz prezentacije i praktične edukativne radionice koje su vodili eminentni stučnjaci iz inostranstva, informišu o svim aktuelnim novitetima iz oblasti protiv požarne zaštite.
Takođe je prezentovala i vatrogasno vozilo, najnovije Efikasne Tehnologije iz Rosenbauer ponude, koje je nabavila poznata strana kompanija u Srbiji za svoje potrebe.

Ciljevi za narednu 2020.g. godinu su da se nastavi sa kontinuiranim praćenjem potreba tržišta Republike Srbije u cilju izlaska u susret zahtevima klijenta zbog sve većih potreba za osavremenjavanjem njihovih kompanija novim sredstvima za protivpožarnu zaštitu.
Takođe da nastavimo sa edukacijom postojećih i novih klijenta kroz praktične treninge koje ćemo nastaviti da organizujemo za sve grupe potrošača u svrhu pronalaženja najoptimalnijih rešenja za njihove potrebe.

Planiramo i prezentaciju najnovijeg električnog vatrogasnog vozila, Elektro koncepta, koje nudi kompanija Rozenbauer.
Naši aduti su profesionalnost, maksimalna posvećenost svakom klijentu i mogućnost da pružimo više nego što oni očekuju.
Uveli smo nov pristup u radu i posvećenosti klijentima u odnosu na dosadašnju praksu u cilju razvoja i implementacije raspoloživih rešenja za protivpožarnu zaštitu.
Jedini u Srbiji posedujemo licence i sertifikate Rosenbauer i Holmatro i obučeni smo za servisiranje najsavremenije vatrogasne opreme.
Vlasnici smo i najsavremenije mobilne servisne radionice koja zadovoljava stroge Rosenbauer i Holmatro kriterijume. Pružamo usluge servsiranja u najkraćem mogućem roku 24/7 svih 365 dana u godini.

Želimo da svim našim klijentima, postojećim i potencijalnim, pomognemo da značajno unaprede svoje znanje i usklade svoje realne potrebe i trenutne mogućnosti.
Cilj nam je da na našem tržištua i šire, prvi prezentujemo sve svetske novitete iz oblasti protiv požarne zaštite.

Vatreks Rescue

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt

+381 11 3755594

vatrex@vatrex.rs

Kontakt Servis

+381 65 3936863

service@vatrex.rs

Adresa

Joza Laurenčića 6a, Beograd

POŠALJITE UPIT

PRATITE NAS

зума казино предоставляет возможность играть с живыми дилерами.