+381 11 3755594 vatrex@vatrex.rs

Bridgehill je posvećen zaštiti života, imovine i životne sredine. Od požara automobila do požara kuća i šumskih požara, naši protivpožarni pokrivači i jedra omogućavaju vam da brzo i sigurno obuzdate požar pre nego što prouzrokuje veću štetu ili gubitak života.

Proizvodi kombinuju pionirsku tehnologiju svemirskog doba sa jednostavnošću upotrebe – i jedino su rešenje koje može da zaustavi požar u litijumskim baterijama i električnim vozilima. Sedište nam je u Larviku u Norveškoj i radimo sa partnerima širom sveta. Naši proizvodi Svi naši proizvodi koriste BridgeTech ™, jedinstvenu tkaninu otpornu na toplotu zasnovanu na materijalu koji se koristi za zaštitu svemirskih brodova od jake toplote. Dizajnirali su ih inženjeri, testirali su ih vatrogasci i dovoljno su jednostavni za upotrebu.

Požarni pokrivači Bridgehill omogućavaju vatrogascima i ne vatrogascima da bezbedno izoluju i gase požare u domovima, hotelima, javnim zgradama, parkiralištima, trajektima, skladištima, teretnim brodovima i drugim prostorima pre nego što se ti mali požari prošire. Oni su najefikasniji način za izolaciju i gašenje požara automobila, čak i u električnim vozilima. Vatrena jedra Bridgehill mogu biti okačena na kuće ili u blizini kuća i drugih zgrada kako bi ih zaštitili od susednih požara, poput obližnjih zapaljenih zgrada ili šumskih požara. 

NAJPRODAVANIJI PROIZVODI

KATALOG PROIZVODA

Kontakt

+381 11 3755594

vatrex@vatrex.rs

Kontakt Servis

+381 65 3936863

service@vatrex.rs

Adresa

Joza Laurenčića 6a, Beograd

POŠALJITE UPIT

PRATITE NAS